Ghid utilizare site go-animaleromania.ro

 

Ghid utilizare site go-animaleromania.ro
1. Pt a te intoarce la prima pagina,cea mai rapida cale este de a clica pe banda cu sigla site-ului si cu motto-ul.
2. Pt a adauga un anunt apasa tasta ‘’adauga anunt’’ dupa care parcurge cei trei pasi din pagina.Este foarte important sa completezi toate campurile,cu cat este mai detaliat anuntul cu atat cautarea va fi mai usoara.
>>  In titlu,sumar si in descriere incearca sa folosesti cat mai multe cuvinte cheie,ele vor fi esentiale in modul de cautare dupa cuvinte – EX: gasit,pierdut,donez,ofer,adopt, ,rasa( boxer,doberman,ciobanesc,pechinez,metis,etc),localitate (Pitesti,Sibiu,Zarnesti,Craiova,etc ),judet ( Arges,Bucuresti,Arad,Neamt,etc),nume caine,tip de animal(caine,pisica,cal)
>>  In rubrica locatie selecteaza judetul unde a fost gasit,pierdut,se ofera spre adoptie sau vreau sa adopt animalul respectiv.Ulterior o sa fie trecute si orasele,pana atunci pe acestea le puteti mentiona in titlu,sumar sau descriere.
>>  In rubrica ‘’ Selectati rasa’’,bifeaza rasa de animal,in cazul in care este metis ,bifeaza metis,daca nu cunosti rasa din care face parte, bifeaza”rasa pe care nu o cunosc”,ultima rubrica.
3. Cautarea  se poate face in patru moduri,la alegerea utilizatorului:
In rubrica cu lupa se poate cauta dupa cuvinte cheie,cuvuinte care se regasesc in anunturile generate
In imaginea cu harta se poate cauta dupa localitate ( deocamdata doar dupa judet )
In rubrica cu ‘’ SELECTATI RASA ‘’ se poate cauta strict dupa rasa,sunt introduse rasele cele mai uzuale,exista rubrica cu ‘’ metis ‘’ si de asemenea rubrica cu “rasa pe care nu o cunosc ‘’,ele se regasesc ultimele din lista.
In bara cu specii de animale se poate cauta dupa tipul de animal pe care doresti sa-l regasesti in anunturi.
4. Administrarea anuntului se poate face personal,pe adresa de e-mail vei primi o parola cu care vei putea intra si modifica anuntul.Vei putea fi in contact cu ceilalti utilizatori telefonic ( daca iti vei lasa numarul de contact ) sau prin mesaje pe care utilizatorii le vor putea genera din anuntul respectiv ( exista un butonas pe care scrie “mesaj” prin care poti lasa mesaj text care va ajunge tot in adresa de e-mail a celui care a postat anuntul ).

 

  1. Pt a te intoarce la prima pagina,cea mai rapida cale este de a clica pe banda cu sigla site-ului si cu motto-ul.
  2. Pt a adauga un anunt apasa tasta ‘’adauga anunt’’ dupa care parcurge cei trei pasi din pagina.Este foarte important sa completezi toate campurile,cu cat este mai detaliat anuntul cu atat cautarea va fi mai usoara.

>>  In titlu,sumar si in descriere incearca sa folosesti cat mai multe cuvinte cheie,ele vor fi esentiale in modul de cautare dupa cuvinte – EX: gasit,pierdut,donez,ofer,adopt, ,rasa( boxer,doberman,ciobanesc,pechinez,metis,etc),localitate (Pitesti,Sibiu,Zarnesti,Craiova,etc ),judet ( Arges,Bucuresti,Arad,Neamt,etc),nume caine,tip de animal(caine,pisica,cal)

>>  In rubrica locatie selecteaza judetul unde a fost gasit,pierdut,se ofera spre adoptie sau vreau sa adopt animalul respectiv.Ulterior o sa fie trecute si orasele,pana atunci pe acestea le puteti mentiona in titlu,sumar sau descriere.

>>  In rubrica ‘’ Selectati rasa’’,bifeaza rasa de animal,in cazul in care este metis ,bifeaza metis,daca nu cunosti rasa din care face parte, bifeaza”rasa pe care nu o cunosc”,ultima rubrica.

  1. Cautarea  se poate face in patru moduri,la alegerea utilizatorului:

Ø  In rubrica cu lupa se poate cauta dupa cuvinte cheie,cuvuinte care se regasesc in anunturile generate

Ø  In imaginea cu harta se poate cauta dupa localitate ( deocamdata doar dupa judet )

Ø  In rubrica cu ‘’ SELECTATI RASA ‘’ se poate cauta strict dupa rasa,sunt introduse rasele cele mai uzuale,exista rubrica cu ‘’ metis ‘’ si de asemenea rubrica cu “rasa pe care nu o cunosc ‘’,ele se regasesc ultimele din lista.Deocamdata,tot in coada listei se gaseste rase pe care le-am omis initial precum si rubrica cu "pisica"","cal","alte animale",pe viitor vor fi separate de catei si catalogate pe rase.

Ø  In bara cu specii de animale se poate cauta dupa tipul de animal pe care doresti sa-l regasesti in anunturi.

 

  1. Administrarea anuntului se poate face personal,pe adresa de e-mail vei primi o parola cu care vei putea intra si modifica anuntul.Vei putea fi in contact cu ceilalti utilizatori telefonic ( daca iti vei lasa numarul de contact ) sau prin mesaje pe care utilizatorii le vor putea genera din anuntul respectiv ( exista un butonas pe care scrie “mesaj” prin care poti lasa mesaj text care va ajunge tot in adresa de e-mail a celui care a postat anuntul ).