Asociatia pentru protectia animalelor RIFF

 Sa va spun pe scurt povestea lui Riff si de ce asociatia poarta numele lui.

Riff a fost un boxeras tigrat care la varsta de un an a fost aruncat intr-un tarc mic si insalubru pe motiv ca in familia unde a trait pana atunci a aparut un copilas si el a trebuit sa fie dat afara din casa,tipic romanesc.

Cand a realizat ca viata lui inseamna acel tarc si un castron de mancare si apa aruncate undeva intr-un colt,s-a hotarat ca nu mai are pt ce sa traiasca si a refuzat hrana si apa.

Crezand ca e bolnav,stapanul lui s-a decis totusi sa-l duca la medic pt a-l trata. Diagnosticul a fost clar,depresie,sfatul cat se poate de bun,donati-l altcuiva care poate sa-I ofere si sa primeasca dragostea pe care el are nevoie sa o primeasca si sa o ofere.

Multumesc acelui medic pt profesionalismul de care a dat dovada,multumesc stapanului ca a luat decizia inteleapta si mi l-a dat mie in grija.

Din acel moment pot spune cu toata fiinta mea ca el a fost si va fi cel mai bun prieten al meu iar eu am fost si voi fi cel mai bun prieten al lui.

Asociatia poarta numele lui,nu pentru ca mi-a fost credincios si un bun camarad ci pentru ca Riff mi-a dovedit ce inseamna dragostea si prietenia unui animal,Riff m-a facut sa inteleg cum sa ma comport cu el si cu alte animalute,Riff mi-a aratat cum sa fiu in acelasi timp stapan,prieten,dar si masculul alfa in toata familia noastra de patrupezi care fara el nu ar fi existat,Riff mi-a aratat cum sa fiu bun cu celelalte animale si in ciuda geloziei si a faptului ca ar fi vrut sa-I acord atentie numai lui,Riff a acceptat de fiecare data in familie alti membri patrupezi,acei nefericiti ai strazii care au nevoie de ajutorul nostru cand altii ii lovesc,ili alunga,ii infometeaza,ii schingiuies,ii omoara,ii blameaza. Riff a fost puntea de legatura intre mine si lumea animalelor.

Mi-au placut intodeauna animalele insa fara Riff nu as fi reusit vreodata sa inteleg aceste sublime fiinte capabile sa te iubeasca si sa te urmeze neconditionat. Cu multa dragoste si rabdare,Riff mi-a aratat calea pe care trebuie sa o urmez,prin urmare i-am promis ca voi apara cu toata fiinta mea animalele si drepturile lor si voi razbuna toate acele suflete care nu au putut fi salvate la timp de rautatea celor care ar trebui sa se numeasca oameni.

Riff, prietenul meu drag,m-ai facut un om mai bun, Riff,asociatie pentru protectia animalelor, imi vei oferi parghiile necesare pt a duce la bun sfarsit proiectul de a carei soarta depind milioane de suflete nevinovate.

Iti multumesc Riff ca ai aparut in viata mea, iti multumesc Riff pt ca fara tine nu mi-as fi gasit identitatea,iti promit ca numele tau va fi in mintea,sufletul si pe buzele tuturor celor care sunt romani cu adevarat,atat a celor care te-au cunoscut cat si a celor care te vor cunoaste prin faptele asociatiei care iti va purta numele cu mandrie si multa, multa dragoste.              

 

Obiective A.P.P.A. RIFF